Het beste van de bollenstreek

Oosterduinen 40

Elk jaar weer openen wij in het voorjaar onze winkel en verkopen we verse bloemen van ons eigen land. Voor ons is kwaliteit en bijzondere soorten het allerbelangrijkste, een echt oerproduct! We vinden het leuk als u langskomt! We hebben sinds dit jaar een pluktuin waar je lekker zelf vieze handen kan krijgen om zo je eigen bos tulpen te plukken. 

Na de zomer begint de verkoop van onze bollen! Houdt ons dus goed in de gaten. 

 

Het winkeltje

Alles wat we telen en verbouwen verkopen we in ons winkeltje, dit is seizoensgebonden. 

Fotoshoot

Wil jij de perfecte foto in een mooi gekleurd veld? Dat kan, wij werken samen met een fotograaf die jou alleen of samen met je gezin er scherp op zet. 

Neem contact met ons op voor meer uitleg.

Bloemenvelden

Op onze kleurrijke bloemenvelden verwelkomen we je graag. Je kunt de perfecte foto's schieten, maar vragen je natuurlijk wel om met respect om te gaan met onze bloemen. 

Tulpentuin

13 april is onze tulpentuin weer geopend. Je gaat zelf met een emmertje het veld in en kiest welke tulpen je plukt. Reserveren is niet nodig, kom gewoon langs. We houden natuurlijk de coronaregels in acht, dus we zorgen dat het niet te druk is in de paden.  

Pluktuin

Sinds de zomer 2020 hebben we een nieuwe pluktuin, vol met prachtige zomerbloemen. Nog even geduld, maar dan kan er hier ook weer veel moois uitgehaald worden

De JoLa Schnipseljagd

Altijd al diep in de tulpenvelden willen duiken?

 

Bij ons kan het!

Met deze Schnipseljagd ontdek je alles over de tulp en het kweekproces. 

Via je telefoon ontrafel je een route door de schuur, onderweg kom je verschillende vragen en opdrachten tegen. Ga samen op zoek naar de antwoorden en ontdek zo alle ins en outs van de tulp en het kweekproces.

CONTACT

S. PENNINGS & ZN

Oosterduinen 40

2211 ZB Noordwijkerhout

Nederland

info@spennings.com

+31 (0) 6-28727033

Openingstijden winkel
ONLINE 24/7 OPEN!
HELP
Blijf op de hoogte
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
0
Bel ons gerust 06-28727033