top of page

Het beste van de bollenstreek

Oosterduinen 40

Elk jaar weer openen wij in het voorjaar onze winkel en verkopen we verse bloemen van ons eigen land. Voor ons is kwaliteit en bijzondere soorten het allerbelangrijkste, een echt oerproduct! We vinden het leuk als je langskomt! Ook hebben we pluktuin waar je lekker zelf vieze handen kan krijgen om zo je eigen bos tulpen te plukken. 

Na de zomer begint de verkoop van onze bollen! Houdt ons dus goed in de gaten. 

Succulents

Het winkeltje

Alles wat we telen en verbouwen verkopen we in ons winkeltje, dit is seizoensgebonden. 

Winkeltje.JPG

Fieldbar

Kom je bij ons langs voor een bos tulpen of zijn je familieleden druk met plukken dan kan jij even pauze nemen en van een heerlijke kop koffie genieten. Open op vrijdag - zaterdag - zondag.

WhatsApp Image 2022-04-03 at 9.27.56 PM.jpeg

Schnipseljagd Tulp Tour

Altijd al diep in de tulpenvelden willen duiken?

Bij ons kan het!  Met deze Schnipseljagd ontdek je alles over de tulp en het kweekproces. Via je telefoon ontrafel je een route door de schuur, onderweg kom je verschillende vragen en opdrachten tegen. Ga samen op zoek naar de antwoorden en ontdek zo alle ins en outs van de tulp en het kweekproces.

Schnipseljagd.png

Pluktuin

Sinds de zomer 2020 hebben we een nieuwe pluktuin, vol met prachtige zomerbloemen. Nog even geduld, maar dan kan er hier ook weer veel moois uitgehaald worden.

IMG_9210.JPG

Bloemenvelden

Op onze kleurrijke bloemenvelden verwelkomen we je graag. Je kunt de perfecte foto's schieten, neem even contact op met ons zodat wij het goed kunnen plannen. 

fullsizeoutput_5791_edited.jpg

Tulpentuin

De tulpentuin is open! Je gaat zelf met een emmertje het veld in en kiest welke tulpen je plukt. Reserveren is niet nodig, kom gewoon langs. 

42d418b1-2352-4bc2-9d4e-a01497c8fcbe_edi

Yoga in de velden

Unieke ervaring! Wij bieden in samenwerking met Mala Yoga uit Lisse (tot op heden) 2 yoga sessies aan in onze bollenvelden. Kijk hier voor meer info en geef je op

dsc_0032.jpeg
bottom of page